Nu in de boekwinkel: De dode die niet werd gemist

Een meeslepend moordmysterie in de Achterhoek

Flaptekst:
Kunstschilder Eva Romeijn, geboren en getogen in het idyllische dorpje Vorden in de Achterhoek, krijgt een mooie opdracht van haar buurman, baron Frederick van Zonnewoud. Als hij vervolgens van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, raakt ze ervan overtuigd dat er iets gruwelijks is gebeurd, al deelt geen van haar vrienden die angst. De roddels in het dorp over de rijke baron tonen minder fraaie kanten van zijn karakter, maar bij wie is de haat groot genoeg om hem dood te wensen? Spelen er eeuwenoude vetes tussen families of waait de wind uit een heel andere hoek? Eva gaat dapper en vastbesloten op zoek naar de waarheid, maar of dat wel zo verstandig is?

De tweede druk is inmiddels (maart 2022) al verschenen!

Internationaal succes voor Storytel Original Hij volgt je 

De Storytel Original Hij volgt je, die vorig jaar de Storytel Award won voor beste Original, is inmiddels ook in Duitsland en Vlaanderen en in Finland te beluisteren!

Hij volgt je beste Storytel Original van 2021

De psychologische thriller Hij volgt je heeft de Storytel Award gewonnen voor de beste Storytel Original van 2021. Het luisterboek is geïnspireerd op waargebeurde verhalen, over (smart) stalking.
Klik op de link voor meer informatie…
https://www.storytel.com/nl/nl/books/2304942-Hij-volgt-je

(september 2021)

Genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis 2020

Net als vorig jaar is Corine Hartman ook dit jaar genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis, een juryprijs voor het gehele oeuvre. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Thrillerfestival in Zoetermeer op 25 oktober aanstaande. De prijs zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep Max, Jan Slagter. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 5.000 euro.

In dichte mist genomineerd voor de Storytel Award 2020

Het luisterverhaal met Faye van Laar, getiteld In dichte mist, is genomineerd voor de Storytel Award 2020. Een eervolle nominatie, die aangeeft dat ook op Storytel Hartmans verhalen hoog worden gewaardeerd. In de categorie Storytel Originals zijn drie titels genomineerd, en op 18 september wordt tijdens het filmfestival ‘Film by the sea’ in Vlissingen de winnaar bekend gemaakt.

Een vlaag van waanzin als Bookazine bij Nouveau

Bij nummer 10 van Nouveau (juli/augustus) krijgt u de psychologische thriller Een vlaag van waanzin cadeau als Bookazine. In een handig (lichtgewicht) vakantieformaatje!

Te gast bij Nooit meer slapen – VPRO npo1

Vrijdagnacht 9 maart was Corine te gast in de studio van npo1 bij Nooit meer slapen. Een uur lang interview, terug te luisteren via:

https://www.vpro.nl/nooitmeerslapen/speel~RBX_VPRO_11558652~met-o-a-corine-hartman-en-podcast-paradiso-50~.html

In Duitsland verschenen: Operation Butterfly

Dieser Roman lässt andere Spionagethriller blass aussehen.

Ein niederländischer Diplomat verschwindet spurlos; mit ihm der »Schmetterlingsatlas«, ein verschlüsseltes Geheimdokument der NATO, das in falschen Händen den Ausbruch eines Dritten Weltkriegs bedeuten könnte.

Margriet Zomerverhaal: Uit liefde voor jou

Speciaal voor Margriet schreef Corine Hartman het korte verhaal Uit liefde voor jou.  (juni 2017)

Corine Hartman met twee titels op longlist De Gouden Strop 2017

“Corine Hartman kan weer een flesje ontkurken vandaag. Ze staat twee keer op de longlist voor de Gouden Strop 2017: met haar eigen thriller Sluipend gif en Zwarte weduwe, de thriller die ze samen met Tomas Ross schreef.” – De Spanningsblog

http://spannings.blogspot.nl/2017/04/twaalftal-nieuws-2017.html

“Corine Hartman kan weer een flesje ontkurken vandaag. Ze staat twee keer op de longlist voor de Gouden Strop 2017: met haar eigen thriller Sluipend gif en Zwarte weduwe, de thriller die ze samen met Tomas Ross schreef.” – De Spanningsblog

http://spannings.blogspot.nl/2017/04/twaalftal-nieuws-2017.html

Kunststof Radio en de TinekeShow

Woensdag 15 maart was Corine Hartman te gast bij de TinekeShow NPO 5.

http://www.nporadio5.nl/tinekeshow/gemist/audio/20436/ik-wist-zelf-niet-eens-hoe-het-boek-af-zou-lopen

Dinsdag 14 februari was ze te gast bij Radio Kunststof op NPO 1.

http://www.nporadio1.nl/kunststof/onderwerpen/393567-corine-hartman-schrijfster

Doodskopvlinder genomineerd voor De Gouden Strop

Doodskopvlinder is één van de thrillers die nog kans maakt op De Gouden Strop 2016. Uit circa honderd inzendingen werden tien titels gekozen. De prijs wordt 2 juni uitgereikt.

https://www.hebban.nl/artikelen/oud-winnaars-in-de-race-voor-gouden-strop-2016

Na Bloedlijn nu Zielloos op shortlist De Gouden Strop

Vorig jaar stond Bloedlijn op de shortlist voor De Gouden Strop. Dit jaar is Zielloos, het derde deel van de Jessica Haider-serie, genomineerd.

april 2014

Bloedlijn op nummer 13 in cpnb top 60

In de media

Corine inhuren voor een lezing via deschrijverscentrale.nl