Een nieuwe Storytel Original Hij volgt je, ook in Duitsland

Sinds 3 mei jl is op Storytel het spannende verhaal Hij volgt je te beluisteren, of als ebook te lezen. Een psychologische thriller, geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Een beklemmend verhaal over (smart) stalking. De Storytel Original verschijnt binnenkort ook in Duitsland, een mooi internationaal succes.

De korte inhoud:
Het heeft Marjan jaren gekost om van hem af te komen, en geheel onbeschadigd is dat niet gelukt. Nu moet ze haar beklemmende relatie met smart stalker Robbert herbeleven tegenover twee rechercheurs. Want er is iemand dood. Ondertussen zien we hoe Suzan, de nieuwe vriendin van Robbert, langzaam in zijn narcistische net verstrikt raakt. Steeds meer weet hij haar te controleren en isoleren, tot ze ten einde raad is en een onomkeerbare beslissing neemt.

Klik op de link voor meer informatie…
https://www.storytel.com/nl/nl/books/2304942-Hij-volgt-je

Spectaculaire finale Faye van Laar-serie

De nieuwe dood is het derde en laatste deel in de serie met Faye van Laar.

Volgens borderliner Faye van Laar heeft professor Max Harris een geniaal plan bedacht om de toekomst van de mensheid te redden, met grensverleggende inzichten over gezondheid, leven en dood. Psychiatrische inrichting Groot Loenen, haar thuis, is een proeftuin voor Harris’ ideeën en dat zij en haar ‘familie’ nu gelukkiger zijn dan ooit, vormt voor Faye het overtuigende bewijs.
Samen met medepatiënte Lisa helpt ze Harris om een tegenstander van zijn plan op een zijspoor te zetten. Maar is Harris wel helemaal te vertrouwen? Faye en Lisa worden meegezogen in een gevaarlijke, geheime missie die verhoudingen op scherp zet en slachtoffers eist. En die leidt tot een gruwelijke ontknoping.

Een actuele thriller over leven en gezondheid, en de toekomst van de mens.

Paperback 352 pag. │ ISBN 978 94 031 0991 6│ € 20,99

Genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis 2020

Corine Hartman is genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis 2020, een juryprijs voor het gehele oeuvre. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Thrillerfestival in Zoetermeer op 25 oktober aanstaande. De prijs zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep Max, Jan Slagter. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 5.000 euro.

In dichte mist genomineerd voor de Storytel Award 2020

Het luisterverhaal met Faye van Laar, getiteld In dichte mist, is genomineerd voor de Storytel Award 2020. Een eervolle nominatie, die aangeeft dat ook op Storytel Hartmans verhalen hoog worden gewaardeerd. In de categorie Storytel Originals zijn drie titels genomineerd, en op 18 september wordt tijdens het filmfestival ‘Film by the sea’ in Vlissingen de winnaar bekend gemaakt.

De Telegraaf over In vrije val

In De Telegraaf van 22 juni een interview van Bertjan ter Braak met Corine Hartman over In vrije val:
‘Hartman behoort tot de royalty onder de Nederlandse thrillerschrijvers.’
En
‘Hartman creëert een prachtige flow, waarbij de lezer steeds net weer op het verkeerde been wordt gezet.’

Genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis 2019

Corine Hartman is genomineerd voor de Max Gouden Vleermuis 2019, een juryprijs voor het gehele oeuvre. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Thrillerfestival in Zoetermeer op 27 oktober aanstaande. De prijs zal aan de winnaar worden uitgereikt door de directeur van Omroep Max, Jan Slagter. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 5.000 euro.

Storytel: In dichte mist

Een Storytel Original, en een spin-off van Een duister pad. Luister naar: In dichte mist…

Als een zestienjarig meisje verdwijnt, zit er voor ex-zedenrechercheur Lisa van Bergen niets anders op haar oud-collega Simon te helpen bij de zaak. De vermissing vertoont verontrustend veel overeenkomsten met de laatste zaak waaraan Lisa met Simon heeft gewerkt. En laat dat nou net de reden zijn waarom Lisa al acht jaar in een psychiatrische inrichting zit.

Moordenaars oppakken, daders van seksueel misbruik ontmaskeren, voor Lisa betekende het ooit de zin van haar leven, tot ze de grens tussen waan en werkelijkheid uit het oog verloor en gedwongen werd opgenomen. Het kostte haar haar gezondheid en haar gezin. Veel meer valt er niet te verliezen. Of wel?

Een duister pad in de media

Nouveau geeft Een vlaag van waanzin als Bookazine cadeau

Bij nummer 10 van Nouveau (juli/augustus) krijgt u de psychologische thriller Een vlaag van waanzin cadeau als Bookazine. In een handig (lichtgewicht) vakantieformaatje!

Te gast bij Nooit meer slapen – VPRO npo1

Vrijdagnacht 9 maart was Corine te gast in de studio van npo1 bij Nooit meer slapen. Een uur lang interview, terug te luisteren via:

https://www.vpro.nl/nooitmeerslapen/speel~RBX_VPRO_11558652~met-o-a-corine-hartman-en-podcast-paradiso-50~.html

In Duitsland verschenen: Operation Butterfly

Dieser Roman lässt andere Spionagethriller blass aussehen.

Ein niederländischer Diplomat verschwindet spurlos; mit ihm der »Schmetterlingsatlas«, ein verschlüsseltes Geheimdokument der NATO, das in falschen Händen den Ausbruch eines Dritten Weltkriegs bedeuten könnte.

Margriet Zomerverhaal: Uit liefde voor jou

Speciaal voor Margriet schreef Corine Hartman het korte verhaal Uit liefde voor jou.  (juni 2017)

Corine Hartman met twee titels op longlist De Gouden Strop 2017

“Corine Hartman kan weer een flesje ontkurken vandaag. Ze staat twee keer op de longlist voor de Gouden Strop 2017: met haar eigen thriller Sluipend gif en Zwarte weduwe, de thriller die ze samen met Tomas Ross schreef.” – De Spanningsblog

http://spannings.blogspot.nl/2017/04/twaalftal-nieuws-2017.html

Kunststof Radio en de TinekeShow

Woensdag 15 maart was Corine Hartman te gast bij de TinekeShow NPO 5.

http://www.nporadio5.nl/tinekeshow/gemist/audio/20436/ik-wist-zelf-niet-eens-hoe-het-boek-af-zou-lopen

Dinsdag 14 februari was ze te gast bij Radio Kunststof op NPO 1.

http://www.nporadio1.nl/kunststof/onderwerpen/393567-corine-hartman-schrijfster

Doodskopvlinder genomineerd voor De Gouden Strop

Doodskopvlinder is één van de thrillers die nog kans maakt op De Gouden Strop 2016. Uit circa honderd inzendingen werden tien titels gekozen. De prijs wordt 2 juni uitgereikt.

https://www.hebban.nl/artikelen/oud-winnaars-in-de-race-voor-gouden-strop-2016

Vierde druk voor Een vlaag van waanzin

De Gelderlander: ‘In iedereen schuilt een moordenaar’.

‘Drama in droomgezin’ – de Telegraaf en Tubantia

Corine inhuren voor een lezing via deschrijverscentrale.nl (voorheen SSS)